Onze organisatie

Professionals in het sociaal domein staan met de Participatiewet voor complexe uitdagingen. Nieuwe doelgroepen, strengere eisen, verschoven verantwoordelijkheden. Vaak worstelen betrokken partijen nog met deze opdracht. ‘Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden naar een duurzame werkplek’ is een mooie en heldere missie, maar de praktijk is vaak weerbarstig. Soms vinden werk en talent elkaar gemakkelijk. Vaak is er wat meer inzet nodig. Dariuz ondersteunt met passie, bevlogenheid, kennis en een set specialistisch gereedschap bij het door- en overzien van deze processen. Door samen te zoeken naar oplossingen vinden we de optimale aansluiting. Zo helpt Dariuz bij het slim en efficiënt inrichten van het participatieproces.

De Dariuz methodiek is in 2008 gebouwd op het wetenschappelijke fundament van ‘TNO Kwaliteit van Leven’. Organisaties die gebruik maken van de methodiek, zijn o.a. gemeenten, UWV, werkbedrijven, scholen of (sociaal) werkgevers.

We zoeken een “alleskunner” (32 – 40 uur)

De afgelopen jaren heeft Dariuz veel tijd en kennis geïnvesteerd in de Nederlandse markt. Dit heeft in een aantal interessante en uitdagende projecten geresulteerd. Om deze en toekomstige projecten in goede banen te leiden én Dariuz klaar te stomen voor wat er verder nog gaat komen, zijn we op zoek naar een doener met ervaring in het sociale domein die aan de slag gaat als Implementatiemanager.

De functie van Implementatiemanager kent verschillende facetten en het is van belang dat jij je op meerdere terreinen comfortabel voelt. Zo zul je bijvoorbeeld inhoudelijk en/of conceptueel een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van de Dariuz methodiek. Maar je bent ook verantwoordelijk voor de uitvoering en implementatie van projecten én ben je sparringpartner op management/directieniveau. Daarnaast leg en onderhoud je contacten bij klanten. Tot slot is een belangrijk onderdeel van de functie het geven van trainingen aan de (nieuwe) gebruikers van Dariuz.

Voor Dariuz is het cruciaal dat je niet alleen qua competenties maar ook als persoon goed past. Je zal immers een sleutelrol gaan spelen in de doorontwikkeling van de diensten van Dariuz naar de behoeften van klanten. Daarvoor is het zaak dat je een aantoonbaar bedrijfskundige manier van denken hebt (HBO/WO). Het hebben van een eigen netwerk is een pré. Andere eigenschappen die er bij jou uitspringen zijn:

  • Gedreven
  • Klantgericht
  • Teamplayer
  • Zelfstandig
  • Resultaatgericht
  • Organisatie sensitief
  • Communicatief
  • Flexibel

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een fijne werkplek in een dynamische omgeving. Wij hechten belang aan het behalen van resultaat maar zeker ook aan een prettige werksfeer met ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Je ontvangt een marktconform salaris en krijgt de beschikking over een leaseauto die je ook privé kunt gebruiken en je hebt recht op 25-30 vakantiedagen.

Voor meer informatie over deze vacature en het sturen van een sollicitatiebrief met cv kun je je richten tot

René Niks, Manager Operations Dariuz, T: 06 40538644, E: r.niks@dariuz.nl