Over Dariuz

Dariuz, de slimme kracht achter duurzame inclusiviteit

Een inclusieve samenleving, heeft de toekomst. Een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Waar het niet gaat om iemands beperkingen, maar om iemands mogelijkheden. Daarin is werk hebben – en houden – belangrijk. En precies daar ligt de drive van Dariuz: mensen die nu aan de kant staan of dreigen te komen staan, blijvend deel uit laten maken van de arbeidsmarkt. Oók in mindere economische tijden. Dariuz helpt gemeenten, werkbedrijven en werkgevers om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te krijgen én te houden. Dat doen we vanuit een bewezen methodiek, met praktische instrumenten en opleidingen, ontwikkeld om duurzaam resultaat te borgen.

Geschiedenis

Dariuz is in 2008 ontstaan vanuit TNO Kwaliteit van Leven, twee SW-bedrijven en een re-integratiebedrijf, met als doel organisaties binnen de sociale zekerheid te ondersteunen bij het realiseren van duurzame deelname van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met de Dariuz methodiek ondersteunen wij professionals bij het realiseren van duurzame deelname. De methodiek is gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten en vragenlijsten van TNO, aangevuld met kennis en ervaringen uit de praktijk.

In de afgelopen jaren hebben wij een stevige basis weten neer te zetten binnen de gemeente- en SW-markt op het gebied van intake, matching, ontwikkeling, duurzame plaatsing en loonwaarde. Met onze slimme oplossingen helpen wij onze klanten bij het vormgeven en neerzetten van een optimaal en duurzaam participatieproces.

Benieuwd naar Dariuz?

Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op