Mentorwijs

Veel organisaties weten het al: het optimaal inzetten van mogelijkheden en talenten van medewerkers is de basis voor duurzame inclusiviteit. Maar hoe ga je om met de grote diversiteit aan personen, karakters en persoonlijkheidskenmerken? Mentorwijs helpt je hierbij.

Training Mentorwijs

Mentorwijs richt zich op leidinggevenden van medewerkers in reguliere arbeidsorganisaties. In 5 sessies worden specifieke kennis, houding en vaardigheden ontwikkeld en versterkt die nodig zijn voor de dagelijkse begeleiding en coaching van medewerkers op de werkvloer. De training kent een prettige afwisseling tussen theorie en praktijk en sluit naadloos aan op de behoeften van de deelnemers.

Train-de-trainer

Mentorwijs biedt ook de mogelijkheid van train-de-trainer aan: eigen trainers worden opgeleid in de Mentorwijs methodiek. De eigen trainers trainen vervolgens de leidinggevenden binnen bedrijven waar mensen aan het werk geholpen worden. Dariuz leert je de training te geven en verzorgt, in samenwerking met TNO, een effectiviteitsonderzoek om de resultaten te meten. Na een succesvolle afronding worden de eigen trainers gecertificeerd en geregistreerd als Mentorwijs trainer.

Kenmerken training

  • Kortdurend (gedurende 5 weken een dagdeel van 2,5 uur per week, tijdstip in overleg)
  • Gemixte groep van leidinggevenden van verschillende bedrijven
  • Trainers zijn bekend met de doelgroep en de deelnemende bedrijven
  • Werkcoach en/of accountmanager is bij de training aanwezig en kan anticiperen op vragen en voorbeelden uit de praktijk