Moderne, toekomstbestendige organisaties hebben impact, kiezen voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en voeren een actief beleid op inclusiviteit en duurzaamheid.

Bij dat streven naar  maatschappelijke betrokkenheid haakt Dariuz erg graag aan. Met hart en ziel ondersteunen wij bedrijven die hun organisatie openstellen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben de specialisten, de kennis en de tools om deze mensen gericht en met grote kans van slagen te begeleiden naar een werkplek in jouw organisatie. Ze kennen de kracht van job-carving, proces re-design en -optimalisatie. En daarbij zet Dariuz met haar beproefd hr-instrumentarium in op het ontwikkelen en het behouden van het individu op de werkplek. Dariuz weet hoe het mes van inclusiviteit aan twee kanten snijdt.

Mentorwijs heeft mij op bepaalde aspecten absoluut de ogen geopend. Ik wist echt niet van al die psychische beperkingen die mensen kunnen hebben. En in de training worden ze allemaal benoemd en worden de handvatten gegeven hoe daarmee om te gaan.

Paul de BieSupervisor Mainfreight

Tools & Trainingen

PRO-Werk
Duurzame inzetbaarheid? Start met de goede dialoog
Loonwaarde
In drie stappen een vastgestelde loonwaarde
Mentorwijs
Ken jezelf en je mensen

Benieuwd naar Dariuz?

Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Recente gerelateerde publicaties

AlgemeenOverheid
14 december 2021

Platform van Dariuz heeft geen last van Apache Log4j.

Het coronavirus leidt tot veel vragen en geeft ook gevolgen voor Dariuz.
AlgemeenOverheidProfessionalsWerkgevers
23 juni 2021

Diagnose, ontwikkeling en duurzame plaatsing voor Leerwerkbedrijven

Methodisch werken, kwalitatieve- en proces-informatie op √©√©n plek Leerwerkbedrijven hebben in deze dynamische en wisselende tijd uitdagende opdrachten. Hoe kunnen we onze kandidaten en werkzoekenden,…
AlgemeenOverheidProfessionals
4 mei 2021

Check de LoonwaardeKiezer

Per 1 juli aanstaande gaat de nieuwe (uniforme) loonwaarde-methodiek in. Dariuz ondersteunt die uniformering, maar wenst waarde toe te voegen, dat is haar DNA. Duurzaamheidsadvies,…