Bestandsanalyse

Zorg dat je je bestand goed kent, daar zijn meerdere aanleidingen voor. De Participatiewet, de diverse instroom als gevolg van veranderingen in de WSW- en Wajong-regeling. Ook doelgroepen als statushouders en ouderen zijn flink gegroeid. Bestandsanalyse licht je bestand door en markeert noodzakelijke interventies. Daardoor wordt het gemakkelijker iedereen duurzaam te laten meedoen.

Inzicht in eigen bestand

Er is veel onduidelijkheid over de behandeling van mensen die onder de Participatiewet vallen. Onduidelijkheid die objectiviteit en heldere inzichten vereist. Data-analyses geven je inzicht in je eigen bestand en onderbouwen je beslissingen. Van caseload tot en met strategisch niveau. Het geeft je een brede kijk op alle leefgebieden die voor duurzame participatie van belang zijn. De analyses tonen de demografische samenstelling, maar ook het arbeidspotentieel, de trede op de Participatieladder en in leefgebieden zoals Huisvesting & financiƫn, Gezondheid & verslaving en Werk & werk zoeken.

Implementatie

Dariuz ondersteunt actief bij de implementatie en het trainen van onze methodiek. Maar het is ook mogelijk dat een gecertificeerd Dariuz-team alle werkzaamheden rondom de bestandsanalyse uitvoert. Aan jou de keuze!