Raymond Laenen

Arbeidsdeskundige & Senior Consultant

“Jaren geleden heb ik samen met TNO de Dariuz loonwaarde methodiek ontwikkeld. Op dit moment ben ik direct betrokken bij de landelijke uniformering van de loonwaarde methodiek in opdracht van het ministerie van sociale zaken. Als zelfstandige werk ik al jaren samen met Dariuz als ontwikkelaar en trainer.

We hebben besloten om de krachten verder te bundelen. De expertise en het netwerk van Loonwaarde-expert onder de vlag van Dariuz. Bovendien geeft het voor mij persoonlijk de kans me weer volledig te richten op mijn passie: de praktijk en de verdieping van de inhoud“, aldus Raymond Laenen van Loonwaarde-expert. Michael Eichelsheim, directeur Dariuz: “Door deze integratie is een krachtig expertisecentrum ontstaan met een stevige organisatorische slagkracht waardoor we nog beter en flexibeler in staat zijn onze klanten te ondersteunen en om nieuwe op onze methodiek gebaseerde instrumenten te ontwikkelen. Een in alle opzichten win-win situatie dus en we zijn blij Raymond in ons team te hebben!”